The Ship Has Stranded

The Ship HAS Landed

The Captain’s Log Book 40
Parroquia San Mateo, Manta, Manabí, Ecuador.

September 12 at 7am, 2021
00º57´225´´ South, 080º48´37´´ West

Planning of the city of Manta. The ocean is at the top.
The blue area of 2000 is reserved for the ship and tribune.
After thirty three years of free navigation, the ship will be neatly encapsulated between bus stop one,
the parking lot for cars and small fishing boats, between the trees and bars. 

 

One thought on “The Ship Has Stranded

  1. Frank Bakker says:

    August, Ik heb net met bewondering je boek gelezen. Wat een avonturen! Het spijt me dat je Australie niet hebt bereikt, maar je bent ver gekomen, heel ver. Ik wil je feliciteren met alles wat je hebt bereikt en hoop dat je kunt wennen aan je gestrande schip en aan die rolstoel. Je kent me niet, maar ik kwam 30 jaar geleden graag en regelmatig drinken bij Azart aan boord. Blij dat ik dat heb mee gemaakt. Heel veel sterkte met alles. Frank

Comments are closed.