VOORLOPIG TOT SLOT

“This one is for all my human being brothers and sisters, for wherever you are in the universe. The living ones and the not living ones.”

Overheden,banken, verzekeraars, bedrijven en koninkrijken zijn geen organismen. Ze slapen niet, ze drinken niet, ze eten niet. Ze denken niet aan jou en mij, ze geven er niks om. Ze denken alleen aan winst maken. Omdat ze niet organisch zijn, hebben ze het recht niet om jou vast te zetten en jou de regels voor te schrijven. Onthoud dit goed. Jij bent een waarachtig mens op een prachtige planeet. Toen je geboren werd is jou tijd gegeven, niets meer dan tijd. Besteed deze tijd goed. Je bent zonder geld geboren, en zonder geld ga je dit leven, deze tijd, ook verlaten. Het is jouw natuurlijke recht…nee…universele plicht om jou tijd goed te besteden. Alles wat van jou is, is wat je ziet wanneer je je ogen dicht hebt. Laat dat alsjeblieft mooie herinneringen zijn. Ik ben geen Nederlander, ik ben niet van Nederland en Nederland is niet van mij. De Nederlandse geschiedenis is niet mijn geschiedenis. Mijn geschiedenis ontstond op 18 Januari 1983, mijn geschiedenis ontstond toen ik cirkels zag, de cirkels die ik nu weer zie. Alles draait, alles hoort te draaien. De Nederlandse staatsschuld is niet mijn staatsschuld. Geld is een illusie om je onder dwang te kunnen houden. Dit dwangmiddel is de reden dat we zelden iets merken van de Sterrenmensen, ze zijn als de dood voor ons. Ze komen alkeen nog maar langs in dromen van sommigen van ons, ze maken telepathisch contact. Als je dit contact wil moet je in gedachten de volgende vragen beantwoorden: ben je er klaar voor? Wil je dit contact? Binnen een week zal je het merken. Mijn wens voor de wereld is dat mensen weer echt vrij durven te zijn.

Bij veel Indiaanse stammen, wanneer je een teepee betreed, of een wigwam of een Longhouse, zeg je bij binnenkomst eerst: “Mitakuye Oyasin”, dat betekend: “All my relations”, letterlijk: “We are all related”. Daarna ga je pas verder met: “Goede dag, alles goed?”. Dit is om er continu van bewust te blijven dat we allemaal familie zijn en dat we in hetzelfde schuitje zitten. We hebben allemaal een missie in deze cirkel van leven, wees braaf en durf je dromen te volgen, want dromen zijn lang niet altijd dromen…en geloof me, ik kan het weten.

Als iemand je opzadelt met een halve cirkel vol negatieve energie of gescheld. Probeer dat dan te zien als een boemerang die die je vangt. Wees braaf, probeer die boemerang terug te gooien met positieve energie en liefde, want zo maak je cirkels rond, en zo creëer je een goede positieve vibratie. De vibratie die onze planeet zo hard nodig heeft. Want we moeten vooruit, en dat kunnen we als we maar een klein beetje moedig zijn.

Dit was voorlopig mijn verhaal, mijn deel bij de Azart is voorlopig klaar. Maar het verhaal gaat verder, ik heb nog een hoop te ontdekken. Als je me in de toekomst ziet, en je begrijpt me. Zeg dan: “Mitakuye Oyasin”. Wees lief voor elkaar, je hebt waarschijnlijk geen idee wat voor gevecht iemand voert van binnen. Ik heb de mijne nu verteld, en het is goed zo. Ik kan nu eindelijk door met mijn hoofd omhoog…en misschien durf ik zelfs weer liefde te vinden. “ I was fucked up, because I got blocked up”.

So, now I am a Chief, a big Chief. I’m a Chief of nothing and nobody, for I follow nobody and I lead nobody. I only walk the red road.

MITAKUYE OYASIN

From your human being brother with love,

A Fool named Freddy

Written By Freddy Gruizinga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *